Følg eGo på Facebook   Kontakt eGo   Book tid online   Shop online og afhent i salonen

Jeg tager kun imod mobilepay & kontanter i salonen :-) Shop online og afhent i salonen.
Vejledninger > Spraytan > Under selve behandlingen

Under selve behandlingenDu møder ind i butikken. Der er to kabiner i spraytanrummet. Hver person får hver sin kabine. I kabinen er der en stol til tøjet og et håndklæde. Man står på håndklædet under behandlingen, så man ikke bliver mørk under fødderne. Når man har fået tøjet af, skal man tage creme på håndflader, ovenpå hænderne og neglene. Derefter sprøjtes væsken på med en håndholdt airbrush pistol. Derefter får man 2-3 minutter til, at lade væsken tørre ind. Den vil fortsat være "klistret" de næste par timer, men man kan sagtens tage tøjet på efter blot et par minutter.

Bemærk at selve behandlingen foregår i samme rum, hvor du klæder om. Så undlad at have lyst/hvidt/let modtageligt fodtøj eller andre ejendele med ind i rummet, som ikke kan tåle at blive udsat for at få spraytan på sig. Der er naturligvis mulighed for at stille fodtøj, tasker og hænge jakker udenfor rummet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget tøj må jeg tage af under behandlingen?
Du bestemmer helt selv hvor meget tøj du ønsker at tage af. Det foretrækkes af mænd har boxershorts på under behandlingen. De fleste vælger at have trusser på.

Hvor længe skal jeg tørre efter behandlingen?
Du skal blot stå i 2 minutter. Det tager blot et par minutter for væsken at trænge ind. Når du ikke er våd på huden længere, kan du tage tøjet på igen. Kroppen vil føles klistret bagefter. For at holde prisen nede hos Ego, så er det hurtigt ind og hurtigt ud igen ;-)Ego • Borgergade 23 • 9000 Aalborg
Alle tider skal bookes online her • CVR: 34 71 63 31
Se kontaktinformation & information om parkering her