Følg eGo på Facebook   Kontakt eGo   Book tid online   Shop online og afhent i salonen

Jeg tager kun imod mobilepay & kontanter i salonen :-) Shop online og afhent i salonen.
Vejledninger > Spraytan > Spraytan til konfirmation eller bryllup

Spraytan til et EVENT


Konfirmation & spraytan
Mange konfirmander får spraytan op til den store dag. Jeg anbefaler, at man får en test behandling i god tid inden. Gerne senest et par uger før. Her kan man eventuelt vælge den billige TAN spraytan behandling. Dette er blot for og teste, hvordan huden reagerer på spraytan behandling, hvordan farven bliver og hvordan konfirmanden klarer, at pleje huden efterfølgende.

Til den store dag, vil jeg dog anbefale at vælge St. Tropez Express eller Økologisk Spraytan. Begge behandlinger er med væsker af top kvalitet, så vi sikre os den bedste mulige kulør. Personligt foretrækker jeg St. Tropez Express, da konfirmanden selv kan bedømme hvornår farven er tilstrækkelig, og dernæst tage et bad. Der vil forsvinde ganske lidt farve lige efter badet, men farven udvikler sig gerne en anelse efter badet også.

Til den følsomme hud, anbefaler jeg Økologisk Spraytan, som er yderst skånsom mod huden, men væsken er samtidig af en kvalitet, som garantere en smuk farve. Vær dog opmærksom på, at jeg ikke synes man kan have for mange planer på dagen for spraytan behandlingen, da Økologisk Spraytan giver dig et grønt skær på huden, naturligvis kun indtil man tager sit første bad!

Selve behandlingen bør foretages 1-2 dage før konfirmationen, for at være sikker på, at farven er på sit smukkeste.

Det er ALT afgørende, at konfirmanden læser og forstår plejevejledningen, så farven bliver fejlfri!


Bryllup & spraytan
Har man aldrig prøvet spraytan før, så anbefaler jeg, at man får en prøvetur inden. Her anbefaler jeg St. Tropez Express, hvor du selv kan bedrømme hvornår du har fået tilstrækkelig farve. St. Tropez Express indeholder grønne pigmenter, så du er garanteret ikke at blive orange. Samtidig er farven så mild, at du ikke vil få en unaturlig kulør op imod din hvide kjole.

Selve behandlingen bør foretages 1-2 dage før brylluppet, for at være sikker på, at farven er på sit smukkeste.

Ofte stillede spørgsmål

Smitter farven af på kjolen?
Skal man have en tætsiddende kjole på, så plejer jeg at undlade at spraye direkte under armen, da det kan give mærker på kjolen og huden, at kjolen eventuelt sidder så stramt, at den skraber på huden. Ellers vil farven kun smitte af, hvis man ikke har skyllet det overskydende farve godt nok af, eller hvis man får det meget varmt.

Se prislisten her her
Bestil tid online herEgo • Borgergade 23 • 9000 Aalborg
Alle tider skal bookes online her • CVR: 34 71 63 31
Se kontaktinformation & information om parkering her