Følg eGo på Facebook   Kontakt eGo   Book tid online   Shop online og afhent i salonen

Jeg tager kun imod mobilepay & kontanter i salonen :-) Shop online og afhent i salonen.

Vedligeholdelse af microweft hair extensions


Oprykning cirka hver 2. måned
Det er på ingen måde et krav, at få oprykket håret hver 2. måned! At få en oprykning hver 2. måned er helt dit eget valg, men det er efter 2 måneder, hvor de fleste bør få en oprykning. Såfremt man kan mærke ubehag, ømhed eller hår der er filtret sammen i hovedbunden, så er det på tide at få en oprykning.

Når vi laver en oprykning, tager vi banerne ud, enkeltvis. Når banen er taget ud, friseres løse hår ud, hvorefter vi påsætter nye friske ringe forfra og påsætter håret igen.

Brug de rigtige produkter!
Jeg kan ikke sige det nok! Det gør en verden til forskel, at du bruger de rigtige produkter. Se her på hjemmesiden hvilke jeg anbefaler fra TIGI. Bruger du de rigtige produkter undgår du at slide og udtørre håret. Håret vil holde sig filt-fri længere og holde glansen i længere tid.

Aftagning kan du selv klare!
Næsten alle mine kunder klare det helt selv og det er bestemt ikke svært eller omfattende. Kom ind til mig og køb en tang. Det er det eneste du skal bruge. Ringene er klemt flade, dem klemmer du blot åbne igen på modsatte led. Ringene trækkes ud, og herefter kan du trække banen ud. Der skal ikke klippes på noget tidspunkt, kun åbnes ringe.Ego • Borgergade 23 • 9000 Aalborg
Alle tider skal bookes online her • CVR: 34 71 63 31
Se kontaktinformation & information om parkering her