Følg eGo på Facebook   Kontakt eGo   Book tid online   Shop online og afhent i salonen

Jeg tager kun imod mobilepay & kontanter i salonen :-) Shop online og afhent i salonen.

Skader det dit eget hår?


Metoden er utroligt skånsom mod det naturlige hår
Jeg har rigtigt mange, som har fået fyldigere og længere naturligt hår, efter at have skiftet til denne metode fremfor andre. Dét der gør denne metode så skånsom er, at mikroringene sidder i nogle store totter af dit eget hår, så dit eget hår stadig kan fælde de naturlige 100 hårstrå om dagen, uden at dine hair extensions bliver for tunge.

Sørg for at få håret rykket op jævnligt
Jeg har endnu ikke oplevet, at der er sket den mindste skade på det naturlige hår. Det vil kun opstå, hvis du har meget tyndt og fint hår, og lader håret sidde for længe i forhold til hvad dit hår kan holde til. I princippet kan du sagtens lade håret sidde så længe du har lyst, men du må endelig ikke mærke ubehag, filtrede områder eller steder hvor hårrødderne føles irriteret eller ømme, så er det tegn på at du har fældet mange hårstrå, og det er tid til at få håret sat fast i nyt hår.

Lad håret hænge løst, eller flet det, når du ikke ønsker det sat!
Skader kan også ske, hvis man har opsat håret hver dag. Metoden er mest optimal til løst hængende hår, eller en fletning. Håret kan godt opsættes, men dit eget hår/hovedbund har ikke godt af og bære på den tunge hestehale/knold hver dag. Det sidste er dog gældende for alle hair extensions metoder!Ego • Borgergade 23 • 9000 Aalborg
Alle tider skal bookes online her • CVR: 34 71 63 31
Se kontaktinformation & information om parkering her