Følg eGo på Facebook   Kontakt eGo   Book tid online   Shop online og afhent i salonen

Jeg tager kun imod mobilepay & kontanter i salonen :-) Shop online og afhent i salonen.

Hvem kan bruge microweft?


Denne metode er god og skånsom til næsten alle hårtyper. Jeg vil dog anbefale, at kigge forbi salonen, såfremt du har ekstremt tyndt hår (så hovedbunden er blottet), eller har voldsomme hvirvler i baghovedet (så hovedbunden er blottet), da det i disse to tilfælde kan være meget svært, at dække alle typer hair extensions.

Metoden er utroligt skånsom mod det naturlige hår
Jeg har rigtigt mange, som har fået fyldigere og længere naturligt hår, efter at have skiftet til denne metode fremfor andre. Dét der gør denne metode så skånsom er, at mikroringene sidder i nogle store totter af dit eget hår, så dit eget hår stadig kan fælde de naturlige 100 hårstrå om dagen, uden at dine hair extensions bliver for tunge.

Lange hair extensions i kort tyndt hår?
Ofte oplever jeg, at man forventer at kunne få tykt og utroligt langt hår, som stadig ser naturligt ud, selvom man selv har tyndt og forholdsvis kort hår. Dette er ikke altid muligt, da vi først og fremmest skal passe på dit eget hår (dine hair extensions skal ikke blive for tykke/tunge), og samtidig skal vi stadig kunne skjule dine hair extensions i håret.

Har du f.eks. skulderlangt tyndt hår, bør du forvente at dine hair extensions skal være i en 40-45 cm længde. Eller måske er det endda bedst at lave håret i samme længde som dit eget, så du blot får mere fylde, hvilket kan gøre en verden til forskel, for de fleste med tyndt hår.

Står du i en situation med tyndt/fint/kort hår, bør du kigge forbi salonen, så jeg kan se og mærke håret inden vi går igang. Selv da, kan det stadig være svært at vurdere 100%, før vi egentligt går igang og får påsat håret.Ego • Borgergade 23 • 9000 Aalborg
Alle tider skal bookes online her • CVR: 34 71 63 31
Se kontaktinformation & information om parkering her