Følg eGo på Facebook   Kontakt eGo   Book tid online   Shop online og afhent i salonen

Jeg tager kun imod mobilepay & kontanter i salonen :-) Shop online og afhent i salonen.

Hvorfor tilbyder jeg ikke flettemetoden eller hot fusion i salonen?


Jeg tilbyder kun microweft metoden, og ikke hot fusion, flettemetoden eller tape metoden - hvorfor?

Der er et par forskellige grunde til, at jeg hovedsageligt påsætter microweft metoden, og ikke tilbyder andre metoder end denne og cold fusion.

Jeg er generelt set, større tilhænger af, at man sætter sig ordentligt ind i et enkelt "produkt", og dermed også kan vide præcis hvilke løsninger der findes på alle problemer. Det kan være svært at sætte sig 110% ind i en behandling, hvis man skal tilbyde 5-6 forskellige behandlinger. Jeg føler, at når jeg udelukkende tilbyder microweft, så kan jeg langt nemmere lave perfekt påsætninger, istedet for halve løsninger.

Jeg benytter kun microweft selv
Hvorfor tilbyder behandlinger, som man ikke selv ønsker at benytte sig af? Jeg er personligt hverken til hot fusion eller flettemetoden, som jeg oftest bliver spurgt om. Jeg foretrækker selv microweft fremfor alt andet.

Hvorfor tilbyder du ikke flettemetoden?
Dels fordi at microweft minder så meget om flettemetoden, og dels fordi jeg aldrig føler, at flettemetoden kan noget, som microweft ikke kan, tværtimod. Jeg føler det som en lettelse, at man ikke har en stram fletning, som ofte kan stramme i 1-2 uger, hvis man er uheldig. Jeg synes det er skønt, at man har luft imellem trensen og hovedbunden, så man nemmere kan få vasket hovedbunden ordentligt, og ikke mindst tørret ordentligt.

Microweft er mindst ligeså skånsom, naturlig og behagelig som flettemetoden. Dog er microweft langt nemmere og billigere at vedligeholde.

Se også mit skema, hvor jeg sammenligner med andre metoder


Ego • Borgergade 23 • 9000 Aalborg
Alle tider skal bookes online her • CVR: 34 71 63 31
Se kontaktinformation & information om parkering her