Følg eGo på Facebook   Kontakt eGo   Book tid online   Shop online og afhent i salonen

Jeg tager kun imod mobilepay & kontanter i salonen :-) Shop online og afhent i salonen.

Hårprodukter til hair extensions1. TIGI Resurrection shampoo & conditioner
Et virkelig lækkert sæt fra TIGI. Det er en sikker vinder hver gang. Shampooen får man ofte slet ikke tømt samidig som conditioneren, men sættet er alle pengene værd! Normalt anbefaler jeg at man ikke bruger shampoo i længderne på extensions, men skal man gøre det, så er dette bestemt den rigtige shampoo at gøre det med! Husk at undvære at skylle al conditioneren ud til sidst. Der må godt sidde lidt tilbage.

Køb online på webshoppen
2. TIGI Serious conditioner
Dette er bare den ultimative hårkur! Man skal lige lære den at kende. Den er yderst fed i konsistensen, men hold op hvor gør den en stor forskel. Sørg for at få fordelt hårkuren imellem alle hårstrå. Brug gerne lidt ekstra tid på dette. Lad den eventuelt virke natten over, hvis du virkelig har brug for at boost. Husk at afslutte med din Resurrection conditioner til sidst.

Køb online på webshoppen
3. TIGI Silky Smooth serum
Jeg er helt med på, at man har svært ved at tro det, men... Mark my words! Denne serum er virkelig fantastisk! Du må og skal eje den, hvis du har hair extensions. Hvis du ikke oplever en øjeblikkelig effekt, så har du ikke brugt nok produkt! Brug den i vådt, fugtigt eller tørt hår. Personligt er jeg mest til brug i tørt hår. Lad den tørre ind og frisér med din tangle teezer. Voila!

Køb online på webshoppen


Ego • Borgergade 23 • 9000 Aalborg
Alle tider skal bookes online her • CVR: 34 71 63 31
Se kontaktinformation & information om parkering her