Følg eGo på Facebook   Kontakt eGo   Book tid online   Shop online og afhent i salonen

Jeg tager kun imod mobilepay & kontanter i salonen :-) Shop online og afhent i salonen.

Cold fusion hair extensions


Pleje af cold fusion extensions


Det er vigtigt og forstå, at man bør investere i gode produkter, for at have hair extensions der holder sig sunde. Vi anbefaler TIGI, som vi forhandler i butikken til stærkt nedsatte priser.

Dine hårprodukter skal være professionelle produkter, som giver den rette mængde fugt og pleje. Produkter fra supermarkedet vil ikke være tilstrækkeligt!

For at pleje cold fusion hair extensions skal du bruge:
Fugtgivende shampoo, hårkur & balsam til tørt/skadet hår
Leave-in (TIGI Silky Smooth) conditioner
Bredtandet kam/extensions børste
Varmebeskyttende produkt (beskyttelse mod krølle-/glattejern og føntørre)
Silkedråber/olie/serum til længderne

Hold øje med din hovedbund
Når du vasker håret, skal du ikke komme produkter i hovedbunden, og dermed heller ikke "gnubbe" hovedbunden. Der kan nemt opstå "filtklumper" imellem totterne, hvis man ikke sørger for at være forsigtig ved hårvask. Det er altid en god ide, at tjekke hovedbunden om aftenen, og sørge for, at totterne ikke er begyndt og "nørkle" sig sammen. Hvis de er begyndt på det (typisk efter 1 måned), så bør du booke en tid til oprykning af totter. Det er vigtigt, at du gør det i god tid!

Shampoo - Udskyd din hårvask
Vask/skyl håret så sjældent som muligt. Hver gang dit hår bliver vådt, kommer der ekstra vægt på de få af dine egne hår, som holder hårtotten og hårene kan knække - også i forbindelse med at du tørre, redder og styler håret. Hvis du føler at dit hår er fedtet, kan du bruge en hårpudder/tørshampoo i toppen af håret, hvor der ikke sidder mikroringe. Vask gerne håret 1 gang om ugen, hvis du kan.

Shampoo må ikke komme i hovedbunden. Som hovedregel, kommer man kun shampoo i hovedbunden på toppen af hovedet, og ud i længderne. Shampoo kan opløse keratinen, og dermed få håret til at fælde, og øge antallet af tabte totter. Skyl istedet hovedbunden godt med vand, så snavs og skidt ikke hober sig op.

Med mindre dine hair extensions føles med "beskidte", så undlad helt at bruge shampoo i dem, da blødheden i håret, bevares længere.

Hårkur
Brug en hårkur der giver masser af fugt. Lad den gerne sidde i længere tid end angivet på instruktionen. Kom aldrig hårkur i din hovedbund, da det kan gøre dit hår fedtet og opløse keratinen. Hvis håret bliver meget tørt, kan du komme hårkur i, flette dit hår og lade hårkuren sidde i håret natten over. Det er en god ide at lægge et håndklæde på din hovedpude. Dagen efter skylles dit hår grundigt.

Balsam - Lad den sidde
Balsammen kan gøre underværker, især hvis den får lov til at sidde længere end normalt. Lad den gerne sidde så længe du gider det. Kom aldrig balsam i din hovedbund, da det kan gøre dit hår fedtet og opløse keratinen.

Leave-in balsam og oliedråber
Det kan være en rigtig god ide, at bruge nogle forskellige produkter efter din hårvask, som kan give håret endnu mere fugt. Når dit hår er håndklædetørt, så kommer du en leave-in balsam i håret der giver fugt. Når dit hår er helt tørt, kan du komme silkedråber/oliedråber i spidserne for at få det til at se sundere ud.

Børstning af håret
Frisér kun håret når det er helt tørt. Brug en TangleTeezer og frisér generelt håret så sjældent som du kan komme til. Det slider meget på håret, at frisere det. Så brug gerne ekstra TIGI Silky Smooth serum, og brug fingrene til at holde håret fint.

Føntørring
Undgå så vidt muligt, at føntørre håret. Lad det hellere lufttøre. Hvis det ikke kan undgåes at føntørre håret, så lad håret lufttørre i 20 minutters tid og brug kun "lunken" temperatur på din føntørre.

Om natten
Flet altid håret når du skal sove. Du kan også sætte håret i en knold, hvis du f.eks. har lavet flotte krøller i dit hår, som du gerne vil have dagen efter også. Dog bør du være opmærksom på, at dit hår i nakken har en større tendens til at filtre, end hvis håret flettes.

Hårstylingsprodukter
Du kan sagtens bruge stylingprodukter såsom gelé, hårspray og voks. Dog er det en god ide at skylle håret (ikke nødvendigvis vaske det, med mindre du føler at det er nødvendigt), for at få produkterne ud af håret igen og få blødheden tilbage. Husk altid at bruge varmebeskyttende produkt, hvis du krøller eller flader håret.

Efter 2-2,5 måned tages totterne ud, du får vasket dit hår/farvet udgroning og kommer igen efter et par dage, og får påsat de samme totter på ny, eller helt nye totter. Det anbefales at du ikke lader håret sidde i mere end 2,5 måned.

Shampoo & balsam Hårkur Varmebeskyttende Serum
TIGI Resurrection Duo 299,- TIGI Serious Conditioner 150,- TIGI Catwalk Iron Spray 150,- TIGI Silky Smooth 140,-


Ego • Borgergade 23 • 9000 Aalborg
Alle tider skal bookes online her • CVR: 34 71 63 31
Se kontaktinformation & information om parkering her